0878 147 147

запознайте се с екипа ни

Треньори

Братислав Кръстев и Виктор Илиев в снукър клуб

братислав кръстев

Братислав Кръстев (или просто Брандо) е асистент-главен треньор на Европейската билярд и снукър асоциация (EBSA) и треньор към WPBSA, коментатор на Евроспорт и успешен състезател по снукър.

Брандо е тренирал някои от най-добрите български състезатели по снукър, както и множество европейски таланти във вече 14-годишната си кариера.

Братислав вярва, че не само тренировките на снукър масата, но и поддържането на добра форма са ключови за доброто представяне на всеки играч на физическо и психическо ниво.

Виктор илиев

Виктор Илиев (Вико) е сертифициран треньор по снукър с двугодишен опит, многократен шампион на България и рекордьор за най-висока точкова серия, постигана от български играч – 141 точки.

Започва да играе снукър на 12 години и е представял страната на множество европейски и световни първенства за аматьори, където винаги играе стабилно.

Вико е всестранно развита личност – освен състезател и треньор по снукър, той е и триатлонец, участва във формати като “IronMan” и “Лъвско сърце” и свири на пиано.

виктор илиев треньор по снукър

Тренировки

свържи се с нас

софия, национален стадион „васил левски“, откъм сектор в
0878 147 147